Monthly Archives: July 2019

  727

  Të nderuar,

  Mund të njiheni me listën e votuesve për organet drejtuese të Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë duke klikuar këtu: lista word

  Zgjedhjet për organet drejtuese të Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë do të mbahen në datë 29.07.2019, nga ora 09.00-17.00 në ambientet e Mak Hotel Albania (ish hotel Sheraton), kati 0.

   829

   Të nderuar anëtarë të Asamblesë së Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë.

   Duke ju falenderuar për bashkëpunimin tuaj, ju informojmë se zgjedhjet për organet drejtuese të BDHTISH, Kryetar, Kryesi dhe Komision i Auditimit do të mbahen në datë 29 korrik 2019, nga ora 09.00-17.00 në ambientet e Mak Hotel Albania (ish Hotel Sheraton), kati 0.

   Për sa më sipër, lutem gjeni këtu: vendimi per daten e zgjedhjeve 29072019 vendimin nr.2, datë 19.07.2019 të Komisionit të Zgjedhjeve të BDHTISH.

   Me respekt,

   Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë

   Projekte

   1667
   Union of Chambers of Commerce and Industry of Albania, Foreign Trade, Chamber of Bosnia and Herzegovina, Croatian Chambers of Economy, Economic Chamber of (former...