Lista e votuesve për organet drejtuese të Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë

    746

    Të nderuar,

    Mund të njiheni me listën e votuesve për organet drejtuese të Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë duke klikuar këtu: lista word

    Zgjedhjet për organet drejtuese të Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë do të mbahen në datë 29.07.2019, nga ora 09.00-17.00 në ambientet e Mak Hotel Albania (ish hotel Sheraton), kati 0.