Monthly Archives: August 2019

  1170

  I nderuar sipërmarrës,
  Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë ka kënaqësinë t’ju prezantoj një projekt për të cilin ne kemi punuar fort dhe që është finalizuar me publikimin e “Udhëzuesit për eksportin e frutave dhe perimeve të përpunuara nga vendet e Ballkanit Perëndimor në Bashkimin Evropian”

  Udhëzuesi është një dokument i plotë, që përmban informacion mbi dokumentacionin e nevojshëm që ju duhet për të eksportuar, mbi specifika të veçanta, informacion mbi tregun, por edhe lista panairesh apo laboratorësh të akredituar.

  Për të shfletuar udhëzuesin, klikoni këtu: udhezuesi shqip

  Projekte

  1784
  Union of Chambers of Commerce and Industry of Albania, Foreign Trade, Chamber of Bosnia and Herzegovina, Croatian Chambers of Economy, Economic Chamber of (former...