1085

Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë në një intervistë për gazetën Fjala u shpreh: "Bizneset janë në pritje të...

1419

Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë është kontaktuar nga Ambasada jonë në Poloni, prej së cilës jemi informuar për kërkesën për...

916

Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa, e cila në një intervistë për Euronews është shprehur mbi...

573

Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa në një intervistë online për RTSH, e cila foli për...

771

21 organizata të biznesit iu përgjigjen sot disa qëndrimeve që ata i quajtën të rrezikshme ndaj zv/kryeministrit Erion Braçe. “Zyrtari i dytë më i lartë...

264

Bëhuni pjesë e Platformës Europiane ‘Care & Industry together against CORONA’ 📌EEN Albania dhe #UCCIAL në cilësinë e partnerit të EEN Albania, ju fton...

257

Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, në cilësinë e anëtarit të ICC-Federatës Botërore të Dhomave, dëshiron t’ju ftojë të bëheni pjesë...

181

Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa ka qenë e ftuar në A2, ku ka folur mbi...

370

Kryeministri Edi Rama ka paralajmëruar zgjerim të paketës së ndihmës financiare për bizneset e prekura nga situata e krijuar nga coronavirus. Nisur nga kjo,...

242

Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, Znj. Ines Muçostepa ka qenë e ftuar në Ora News, ku ka folur...